Αρχική | Η Πάργα | Η Villa Apollo | Η διαμονή σας | Αξιοθέατα | Κρατήσεις

 

Η Πάργα - Το στολίδι του Ιονίου και η Ήπειρος
Η ομορφότερη γωνιά της Ηπείρου

 
  Η πανέμορφη Πάργα αποτελεί ένα ειδυλλιακό θέρετρο που βρίσκεται 60 χλμ. βορειοδυτικά της Πρέβεζας και 50 χλμ. νοτιοανατολικά της Ηγουμενίτσας. Είναι αμφιθεατρικά χτισμένη και ανήκει διοικητικά στο Νομό Πρέβεζας, στην Ήπειρο.

Η Πάργα Έχει περίπου 5.000 μόνιμους κατοίκους. Μαγεύουν κάθε επισκέπτη τα στενά της δρομάκια κάτω από το ενετικό κάστρο, τα παραδοσιακά κτίρια και οι ταβέρνες, η έντονη νυχτερινή ζωή και φυσικά η υπέροχη θέα προς το Ιόνιο πέλαγος και προς το νησάκι της Παναγίας με το μικρό εξωκλήσι.

Δείτε επίσης: www.epirusnet.eu

Πως θα έρθετε στην Πάργα

  • Αεροπορικώς (με πτήσεις που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο του Ακτίου - 65 χλμ. από την Πάργα ή με πτήσεις που προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας)
  • Οδικώς (με το αυτοκίνητο σας ή με το ΚΤΕΛ)

Παραλία Βάλτος

Η παραλία του Βάλτου αποτελεί την ωραιότερη παραλία της Πάργας με υπέροχη, χρυσή αμμουδιά. Δικαιολογημένα είναι πόλος έλξης για χιλιάδες τουρίστες όλων των εθνικοτήτων κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στα ήρεμα και ζεστά νερά του Βάλτου, αλλά και να ασχοληθείτε με πολλά ενδιαφέροντα θαλάσσια σπορ (water sports) ή ακόμα και καταδύσεις στην πεντακάθαρη θάλασσα του Ιονίου.

Για τη διαμονή σας στην κοσμοπολίτικη Πάργα, θα βρείτε το νεόκτιστο κατάλυμα μας Villa Apollo το οποίο απέχει μόλις 150 μ. από την παραλία του Βάλτου. Τα διαμερίσματα μας παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις προκειμένου να απολαύσετε αξέχαστη άνετη διαμονή.


Villa Parga Apollo - Η θέση

Η πρόσβαση από Ευρώπη

Η Πάργα

Το Villa Apollo

Η παραλία Βάλτου
 
  .     
  Άλλες πληροφορίες

Για κάθε πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:


Villa Parga Apollo - Parga Rooms
Νίκος Βέκιος
Πάργα, Ήπειρος (Ελλάδα)
Τηλ. 26840.31176 & 26840.32211
Κιν. 6944 282742 - 6947 809825
E-mail: info@pargapollo.gr

 
  line.png (2105 bytes)  
 

Page design and web hosting by Alfastar Hellas - Copyright © 2009